Is auto opkoper Breda degene die een goede prijs voor uw oude auto geeft?

Auto opkoper Breda, Bergen op Zoom, Tilburg en Dongen helpt u graag verder.

Auto opkoper BredaEen auto opkoper Breda kan veel voor u betekenen. Heeft u een sloopauto en kunt u daar niets meer mee doen? Dan kunt u deze bij ons aanbieden en dan regelen wij alles voor u. Bij Autosopkoper.nl bent u dan precies aan het juiste adres. Breda is ook wel bekend als de Nederlandse stad in het westen van de provincie Noord-Brabant. Er wonen ongeveer 147.000 mensen. De stad Breda heeft een oppervlakte van 83,07 km² waarvan 80,93 km² land is en de rest is water. Als u een kapotte auto heeft, dan bent u blij wanneer deze voor u op wordt gehaald en dat u hier een nette prijs voor terugkrijgt. Uw auto opkoper Breda staat daarom voor u klaar, ook in de regio Bergen op Zoom, Tilburg en Dongen.

Werkwijze auto inkoop Breda

De auto inkoop Breda heeft een vaste manier van werken zodat u weet waar u aan toe bent als u van onze diensten gebruik maakt. U kunt zelf contact opnemen als u een sloopauto of afgekeurde auto heeft, maar wanneer u een kapotte auto heeft kunt u ook op onze website het contactformulier invullen met uw gegevens. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug en doen u een bod voor de auto. Mocht u een demontageauto hebben en u vindt dat hij in de weg staat, neemt u dan nu contact op met de autohandelaar zodat wij u er een marktconform bod aan kunnen bieden. Hierdoor heeft u geen last meer van de auto en krijgt u een nette prijs voor uw sloopauto. De auto opkoper Breda, Bergen op Zoom, Tilburg en Dongen staat voor u klaar. Op maandag tot en met zondag kunt u tussen 09.00 uur en 21.00 uur contact met ons opnemen via: 06 14 72 52 25.

Sloopauto opkoper Breda biedt een keurige vergoeding

U krijgt nergens zo’n nette prijs voor uw afgekeurde auto als bij sloopauto opkoper Breda. Hoe kan dit?

 • Wij werken efficiënt.
 • U kunt ons alle dagen in de week bereiken via 06 14 72 52 25 en daardoor zijn al veel tevreden klanten u voor gegaan.
 • Wij werken samen met anderen en wij zijn een goede handelaar en rekenen meteen af.
 • Alles wordt voor u geregeld, wij zorgen voor een RDW vrijwaringsbewijs.
 • Auto opkoper Breda is ook werkzaam in de regio, zoals in de plaatsen Tilburg, Dongen en Bergen op Zoom.

Direct geld bij auto inkoop in de provincie Noord-Brabant

Als landelijk georiënteerd autosloop inkoopbedrijf van alle soorten auto’s hebben wij uw sloopauto graag! U kunt uw sloopauto dan ook zelf aanbieden bij ons, dat geldt overigens ook voor uw schadeauto, tweedehandsauto of occasion. U kunt ons bereiken via 06 14 72 52 25, maar u kunt ook het contactformulier of de ‘call me back’ applicatie invullen en dan bellen wij u terug. Wij zullen de auto gratis bij u ophalen en bij de autosloop doen we dat volgens ARN en Stiba richtlijnen.

Reacties

 1. ” Hoi ik heb een alfa romeo 145 bj 1998 240.000km stand… lichte deuken rechterkant deur en schaafschade bumper… lampje airbag brand rechter raam voor hangt er scheef in en hendel om motorkap is eruit geschoten en krijg m niet terug in…kenteken sp nv 27 apk tot 27-5-2015 ik wil een andere auto gaan halen met inruilen van deze…mocht dat niet lukken hoeveel krijg ik voor de auto bij jullie? Nadat er een ander auto is, mag ie gelijk weg.
  De auto rijd goed en word nog dagelijks gebruikt voor mijn werk…
  Motor goed onderhouden en nap aanwezig…
  Gr nazish breda

 2. Hoi we hebben een Ford Mondeo staan station uit 1998. Mijn vader is onlangs overleden en mijn moeder kan deze auto niet houden. Goede auto met paar minpuntjes rechts voor zou een andere kogel in moeten en een deur valt in het slot maar staat iets open. Bij een stoel zit een scheur aan de zijkant in. Ongeveer 213000 gelopen. Heeft airco stuurbekrachtiging trekhaak

 3. Goedendag.

  Ik wil graag me auto verkopen
  ivm ik een kleinere auto wil halen..

  Het gaat om een Volkswagen passat 1.8 20v trend bj: 1998 apk keuring verlopen op 20-06-2016.

  Er zitten wel 2 mankementjes aan

  1. Er zit ergens een lek in de stuurbekrachtiging
  Waardoor die soms uitvalt.

  2.Soms bij het starten van de auto begint heel even de nokkenasketting te tikken maar zodra je gaat rijden is het weg en geen last meer van..

  Ik wil graag een kleinere auto kopen
  Dus zou graag wel een eerlijk en serieus bod willen krijgen..

  Mvg. Patrick

Zelf uw auto aanbieden?